A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

На Маньківщині привітали ветеранів з перемогою над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 10.05.2022 08:49
Кількість переглядів: 256

  Сімдесят сім років тому український народ разом з іншими народами Антигітлерівської коаліції ціною мільйонів життів захистив світ від жахіття фашизму. Українці, серед яких були наші земляки, в різних арміях самовіддано та жертовно боролися проти спільного ворога.

Вручення подарункового набору ветерану Другої світової війни Павлію Василю Івановичу с. Кривець

  День перемоги над нацизмом – свято із сльозами на очах, бо занадто високу ціну заплатили за нього народи – десятки мільйонів жертв, скалічених доль, втрачених талантів, незагоєних фізичних і душевних ран. Немає на українській землі родини, у літописі якої не залишила страшні сторінки та жахлива війна, відлуння якої болить нам і сьогодні. Ветерани завжди залишаються для нас взірцем служіння батьківщині, своєму народу, найкращим людським ідеалам і своїм прикладом надихають на перемогу наших вояків, які відстоюють єдність України, її право на незалежність, демократію та свободу. Тепер завдання нашого покоління повернути мир та спокій в українські сім'ї, не дозволити російській федерації розпалити вогонь нової світової війни, відродитися жахам фашизму, геноциду нашого народу. 

Вручення  подарункового набору  ветерану  Другої світової війни Баранюку Дмитру Яковичу с. Роги

  Тож у цей світлий травневий день за дорученням очільника Маньківської громади Валерія ІВАСЮКА до ветеранів Другої світової війни завітали старости нашої громади, які  побажали колишнім фронтовикам міцного здоров’я, бадьорого настрою та мирного неба над головою і вручили подарункові набори з продуктів харчування та вітальні листівки від керівництва громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень