A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Україна в серці кожної дитини

Дата: 30.05.2022 15:42
Кількість переглядів: 284

 У перший літній день традиційно відзначається День захисту дітей. Напередодні цього свята селищний голова Валерій ІВАСЮК, начальник освіти, молоді та спорту Юрій БЕЗВЕРХИЙ та директор комунальнї установи «Центр надання соціальних послуг» Юлія Панчук-Золотухіна  привітали дітей-переселенців  зі святом і вручили їм солодкі подарунки.

Фото без опису

Керівники громади побажали дітям і їхнім батькам мирного неба, сонячного тепла, здоров’я, родинного тепла, злагоди і затишку. Вони запросили дітей провести весело цей день, взявши участь у веселих конкурсах та розвагах.

Команда Софа Хаб ЖК Греків Ліс з радістю відгукнулася на пропозицію Маньківського центру надання соціальних послуг відвідати родини переселенців і провести з малечами веселий пригодницький квест.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Діти поділившись на три команди виконували різні завдання і врешті знайшли еліксир росту, який передали аграріям нашої громади, щоб були гарні врожаї і Україна стала багатою і родючою. Не забули подякувати і нашим захисникам,які оберігають Батьківщину.

А в цей час, поки діти відпочивали, з батьками працювала команда соціальної роботи Маньківського центру надання соціальних послуг. Було вирішено познайомити батьків між собою, адже всі вони прибули з різних окупованих територій України: Краматорська, Харькова, Херсона, Чорнобаївки, Києва, але червоною ниткою звучала біль у всіх одна-часто втративши рідних, рятуючи життя своїх дітей, залишивши рідні домівки,звичне для них життя, роботу просто їхали в небуття, в надії, що вони знайдуть хоч якийсь прихисток добра, тиші і спокою.

А на сам кінець малеча отримала подарунки від команди Греків ліс, морозиво від місцевого підприємця Галини Кондратюк та випічку від дитячого садочку "Золотий ключик". Задоволені і щасливі діти фотографувалися напам'ять з котом Тихомиром та командою Софа Хаб.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   В переддень Дня захисту дітей відбулася ще одна цікава подія для іншої категорії діток, рідні яких захищають нашу неньку Україну та для дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей і просто малят, які люблять пригоди. Організаторами стали комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» та відділ освіти, молоді та спорту.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Малечу чекав автомобіль з передачею від бійців,а передав її ведмідь- ласун. В листі були цікаві запитання, діти з радістю відповідали , грали, танцювали, виконували різноманітні завдання. Ліворуч від сцени працювали майстер- класи по виготовленню браслетів- оберегів, ангелочків, браслетів виживання та обручів для дівчаток. Майстер класи демонстрували працівники Маньківського центру надання  соціальних послуг.

  На захід була запрошена волонтер Галина Новожилова, яка подякувала нашій малечі за подарунки для солдатів,і побажала миру в кожну родину,щоб ні одна сім'я не знала горя і біди.Фото без опису

Родзинкою свята стали голуби миру,яких випустили в небо наші діти ,а опісля всі в дружній атмосфері заспівали Гімн України. Морозиво, соки, випічка ,іграшки,якими обмінювалися діти з новими друзями - все це додало настрою нашій малечі.

Головним спонсором свята для переселенців та для дітей Маньківщини стала Anneke Mulder, яка є справжньою патріоткою України і вболіває за наших захисників.

Все що було виготовлено на святі, всі листи з побажаннями і маскувальні сітки, зв'язані подібнянами були передані волонтерам.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень