A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Привітання очільника громади Валерія ІВАСЮКА з Днем захисту дітей

Дата: 31.05.2022 12:30
Кількість переглядів: 267

   Дорогі юні друзі!  У перший день літа від усієї душі вітаю вас з Міжнародним днем захисту дітей!  Це добре і радісне свято, яке знаменує собою довгоочікуване літо і безтурботні канікули, насправді має глибокий сенс та значимість. Воно ще раз нагадує усім дорослим про нашу серйозну відповідальність за юне покоління та майбутнє своєї країни. Адже діти, як ніхто інший, беззахисні перед реаліями сучасного світу.

???????Фото без опису

     Ми повинні докласти всіх зусиль для забезпечення найголовнішого права кожної дитини - права на щасливе дитинство. Зробити так, аби життя маленьких громадян було мирним, спокійним і захищеним. Аби кожна дитина могла розкрити свої таланти та реалізувати мрії. У цій справі любов батьків і підтримка держави відіграють важливу роль. Допомога  багатодітним сім'ям, захист прав та інтересів маленьких жителів нашої громади, поліпшення системи охорони здоров'я та освіти знаходяться в центрі нашої постійної уваги. І важливо, щоб з самих перших хвилин життя кожна дитина відчувала це. Щиро дякую всім, хто вкладає свою душу у виховання наших дітей, – вчителям, вихователям.

     На жаль, у цілому світі, і зокрема, й в Україні, є діти, які поки що мріють про мирне небо, хочуть, як і їх однолітки, спокійно ходити до школи та безтурботно гратися у дворі. Натомість, вони часто чують збройні постріли і змалку знають, що таке війна.

   Дорогі діти, ростіть здоровими, добрими, талановитими і радуйте нас своїми успіхами! Бажаю вам завжди відчувати тепло маминих обійм та міцність батьківського плеча.

   Шановні батьки! Бажаю вам мирного неба над головою, міцного здоров'я, батьківської мудрості, впевненості в завтрашньому дні, наполегливої і натхненої праці на благо ваших дітей та України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень