A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення про заборону торгівлі алкогольними напоями!!!

Дата: 16.06.2022 16:16
Кількість переглядів: 389

Фото без опису  Шановні жителі громади!  Нагадуємо, що наказом Черкаської ОВА № 7 від 20.03.2022 року встановлено, що на період дії воєнного стану заборонена торгівля алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі з 20.00 до 08.00. Це означає, що торгівельним закладам, режим роботи яких триває довше, ніж зазначено у цьому наказі, заборонено продавати алкоголь після 20.00!!! Штраф за порушення правил алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі у заборонений час доби складає від 6800 грн. до 13600 грн.

Також відповідно до наказу Уманської РВА №69 від 14.06.2022 року буде посилено контроль за дотриманням встановлених правил торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими нас спиртовій основі на території Уманського району, а також за дотриманням заходів комендантської години. Нагадуємо, що комендантська година триває з 23.00 до 05.00, під час комендантської години заборонено перебувати на вулиці та у громадських місцях, рух транспортних засобів, виняток – сигнал тривоги! Також дозволено рух працівникам і спеціалізованим транспортним засобам, що мають відповідні посвідчення.

 З 15 червня 2022 року здійснюється патрулювання Національною поліцією та військовослужбовцями Уманського РТЦК та СП на території усіх населених пунктів Уманського району. Складаються протоколи про адміністративні правопорушення. Закликаємо всіх дотримуватися законодавства і поважати наших захисників, які зі зброєю боронять нашу землю і виборюють краще майбутнє для українського народу.

 

Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень