A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Вітання селищного голови Валерія Івасюка з Днем державної служби України!

Дата: 23.06.2022 09:02
Кількість переглядів: 287

  Шановні державні службовці! Вітаю Вас із професійним святом – Днем державної служби України ! Професійна діяльність державних службовців заслуговує шани, поваги і підтримки. Адже державні працівники – перші, до кого звертаються мешканці нашої громади за різноманітною допомогою. Це стосується вирішення різних питань, а в першу чергу – соціально важливих.

Фото без опису

Системне мислення, чітке розуміння та бачення перспективи у кожній справі, застосування правових та нових підходів у вирішенні важливих ситуацій мешканців Маньківщини мають стати надійними супутниками кожного державного службовця.

Довіра до влади починається з людей, які здатні вирішити повсякденні проблеми населення. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо важливі завдання, чекає від них компетентності, ініціативи та відповідального ставлення до справи.

Хай Ваш професіоналізм, старанність, розуміння  та великий практичний досвід і надалі служать на підтримку людей, а успішні справи сприяють соціально-економічному та культурному розвитку держави.

Бажаю кожному мирного неба над головою, міцного здоров’я, щастя, успіхів у професійній діяльності, віри у себе і щасливе майбутнє України!

З повагою, 

Селищний голова                                                                Валерій  ІВАСЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень