A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

У Маньківщині обстежується підземний простір

Дата: 23.06.2022 09:47
Кількість переглядів: 283

В звязку з військовими діями та постійними ракетними обстрілами території України ,відповідно до рішення комісії Маньківської селищної ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій була створена робоча група, яка продовжує обстеження підземного простору на території селищної територіальної громади, щодо його придатності для використання у якості укриття цивільного населення і, зокрема, учнів закладів загальної освіти та вихованців закладів дошкільної освіти.

Фото без опису

  Обстеженню підлягають підвальні, напівпідвальні, цокольні приміщення а також перші поверхи багатоповерхових будівель усіх форм власності. Для використання таких приміщень у якості навіть найпростішого укриття, їх технічні характеристики мають відповідати ряду вимог, дотримання яких дозволить створити умови життєзабезпечення для тимчасового укриття людей.

     За станом на 23 червня 2022 року обстежено 27 таких об’єктів. За результатами  обстежень складено відповідні акти та надано пропозиції щодо можливості приведення окремих об’єктів підземного простору до стану найпростішого укриття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень