A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Привітання селищного голови Валерія Івасюка для випускників шкіл

Дата: 24.06.2022 14:53
Кількість переглядів: 392

  Дорогі випускники, вчителі, батьки! Сьогодні у вас день особливий, він радісний і сумний водночас. Минуло одинадцять років, як наші випускники переступили поріг школи. У стінах школи всього було у них: і радості, і печалі, і дзвінкий сміх, і гіркі сльози. Та сьогодні, дорогі випускники, ви пам’ятаєте тільки приємні хвилини шкільного життя.

Фото без опису

  У декого защеміло серце і скотилася зрадлива сльоза, а відчуття у всіх таке, ніби ви щойно перегорнули останню сторінку цікавої книги і в усіх одне запитання: а які ж будуть сторінки наступної книги? Адже життя прожити – не поле перейти. Це нелегкий шлях, на якому може бути безліч пасток, і тому в кожного з вас за плечима має бути певний багаж.

  Вже завтра перед вами відкриються тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Роки вашого навчання у школі були сповнені цікавих учнівських турбот, відкриттів, іноді розчарувань, але найбільше — великих сподівань. У школі все було вперше: перші вчителі, перші досягнення, перші друзі. Тож не забувайте і будьте вдячні вашим наставникам за їхню любов і турботу, за здобуті знання та добрі поради, а вашим батькам —  за підтримку. Бажаю вам дорогі випускники успіхів, здійснення усіх задумів. Хай щасливим буде для вас шлях самостійного життя, хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі у житті!

 Щира подяка та низький уклін усім педагогам за невтомну працю, любов до дітей, за непохитну віру у кожного учня, розуміння, підтримку і за той безцінний багаж знань

Хочу привітати батьків сьогоднішніх випускників. Разом із своїми дітьми Ви пройшли цей довгий і непростий шлях. Разом з ними навчалися, раділи першій написаній букві і першому прочитаному слову, переймалися невдачами та підтримували у важку хвилину. Нехай же Ваші діти завжди вас люблять, ніколи не забувають дороги до рідної домівки і стануть гідними громадянами нашої держави.

В добру путь, дорогі випускники!

Селищний голова                                                       Валерій ІВАСЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень