A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

На Маньківщині проведено урочисті заходи до Дня Конституції

Дата: 29.06.2022 08:41
Кількість переглядів: 201

  У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

  Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно, належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї  злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

  З цієї нагоди 28 червня на літній сцені Маньківського селищного центру культури та дозвілля відбулися урочисті заходи. Хвилиною мовчання присутні  вшанували загиблих захисників України розпочався захід. Змістовна патріотична концертна програма, яку підготували працівники центру культури та дозвілля стала справжнім подарунком усім присутнім. Яскраві виступи учасників художньої самодіяльності подарували присутнім гарний настрій та безліч позитивних емоцій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень