A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Проект "Забезпечення захисту прав та юридична допомога внутрішньо переміщеним особам та таким, що постраждали від конфлікту на сході України"

Дата: 29.06.2022 10:24
Кількість переглядів: 274

Благодійний Фонд “Право на захист" реалізує проект "Забезпечення захисту прав та юридична допомога внутрішньо переміщеним особам та таким, що постраждали від конфлікту на сході України" за угодою з Управлінням Верховного Комісара ООН у справах біженців в Україні". В Черкаській області Центр реєстрації ВПО на отримання допомоги від УВКБ ООН знаходиться за адресою м. Черкаси, бульвар Шевченка, 460 (читальний зал бібліотеки ЧДТУ, вхід з вул. Кобзарська)

Для допомоги найбільш вразливим верствам населення, виділені критерії, згідно яких родини мають право на реєстрацію у програмі:

домогосподарство, яке ведеться однією особою («неповні сім'ї») з 2 або більше дітьми віком до 18 років або з особами похилого віку (старше 60 років);

особи похилого віку (старше 60 років), які є головами домогосподарства (тобто, домогосподарство ведеться однієї/кількома особами похилого віку або особою похилого віку з одним чи кількома дітьми віком до 18 років);

домогосподарство з однією або кількома особами з особливими потребами; прийомні сім'ї, які опікуються дітьми без супроводу та дітьми, розлученими з батьками (документально підтверджені).

Важливо аби під час реєстрації були присутні всі члени родини.

Отримати допомогу від УВКБ ООН, можуть особи, які не отримували багатоцільову грошову допомогу від іншої організації міжнародної допомоги (Червоний Хрест, WFP, UNICEF, NRC та інші міжнародні програми підтримки).

Реєстрація в електронну чергу може здійснюватися за номером телефону 0931910120.

 

-

І


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень