A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

На черговій сесії народні обранці призначили стипендії обдарованим учням.

Дата: 07.07.2022 14:48
Кількість переглядів: 266

   06 липня 2022 року відбулося пленарне засідання чергової 21-ої сесії  Маньківської селищної ради восьмого скликання, головував на якому очільник Маньківської громади Валерій ІВАСЮК.  Перед початком сесії присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих військових та мирних жителів, які загинули від початку вторгнення російського ворога на Україну.

Фото без опису

У роботі сесії взяли участь 21 депутат із 27, працівники виконавчого апарату та структурних підрозділів селищної ради, керівники підприємств та установ громади. До порядку денного було включено 39 проєктів рішень. Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, всі винесені питання попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій. Саме тому,  майже всі рішення були схвалені депутатами одностайно.

Фото без опису

  З метою здійснення селищною радою повноважень, визначених Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», недопущення прийняття економічно недоцільних та неефективних регуляторних актів було внесено зміни до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Маньківської селищної ради.

Фото без опису

Окрім цього на сесії  народними обранцями з 01 вересня 2022 року  на один рік було призначено щомісячну стипендію Маньківської селищної ради в розмірі триста гривень на місяць 10 вихованцям навчальних закладів громади та одноразову грошову винагороду в розмірі дві тисячі  гривень педагогічним працівникам, які здійснювали  їх  підготовку.

Фото без опису

 Також, під час засідання, депутати внесли зміни до бюджету селищної  ради, які були викликані у зв’язку з необхідністю розподілу обсягу коштів субвенції з обласного бюджету та бюджету Іваньківської сільської територіальної громади; розподілу  вільного залишку коштів бюджету селищної територіальної громади, що  утворився станом  на 01.01.2022 року та  перерозподілу видатків у межах призначень головних розпорядників коштів.

Фото без опису

Фото без опису

 

 Відповідним рішенням було взято на баланс виявлене безхазяйне майно − дитячий майданчик в селі Подібна та  дитячий майданчик і автобусна зупинка в селі Роги.

Фото без опису

  На завершення депутати обговорили та ухвалили низку земельних питань.

Фото без опису

  В різному присутніми були обговорені питання: вчинення  шахрайских дій під час збору коштів на підтримку ЗСУ; благоустрою центру селища; заборони на території громади діяльності церкви московського патріархату; законності встановлення памятників  на території громади та створення музею памятників комуністичного ружиму; необхідності грейдерування вулиць населених пунтків громади та підготовки комунальних закладів до осінньо-зимового періоду.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень