A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Проходить набір на навчання до Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут (м. Полтава) серед випускників ліцеїв, закладів загальної середньої освіти (інтернатів тощо) і ПТУ

Дата: 21.07.2022 08:43
Кількість переглядів: 616

Відповідно до умов вступу до Військового коледжу сержантського складу ВІТІ (м. Полтава) у 2022 році, вступ на навчання цивільної молоді здійснюється у формі національного мультипредметного тесту або вступних іспитів, обраних на власний розсуд вступника у будь-яких комбінаціях, що дає змогу отримати освіту більшій кількості молоді. Юнаки та дівчата безкоштовно отримають цивільну спеціальність за освітньо-професійним ступенем фахової передвищої освіти “фаховий молодший бакалавр”, освітньо-професійними програмами (спеціальностями) “Комп’ютерні науки”, “Телекомунікації та радіотехніка”.

Фото без опису

  1. Навчання у коледжі, проживання, харчування, обмундирування - безкоштовні. Окрім стипендії, на час дії військового стану, курсанти коледжу на рівні з іншими військовослужбовцями Збройних Сил України отримують додаткову винагороду у розмірі ЗО тис.грн. на місяць.
  2. Гарантоване працевлаштування випускників (проходження військової служби за контрактом в Збройних Силах України). Випускники нашого закладу, крім того, матимуть велику перевагу щодо призначення на посади молодших командирів, матимуть освіту, та відповідну їй вище грошове забезпечення, порівняно з рядовими служби за контрактом.
  3. Спеціальності, повністю сумісні з цивільною сферою життя: спеціальність 122 - Комп'ютерні науки, спеціальність 172 - Телекомунікації та радіотехніка
  4. Заробітна плата випускників на даний час — понад 15000 грн.
  5. Військовослужбовці мають змогу отримувати пенсію через 25 років вислуги (термін навчання зараховується).
  6. Військовослужбовці мають повний "соціальний пакет" відповідно законодавства:
  • щорічна оплачувана відпустка;
  • безкоштовне лікування;
  • можливість подальшого навчання;
  • можливість стати на житлову чергу і отримання житла від держави (зараз в Україні навіть стати на чергу буває складно внаслідок відсутності міста роботи), або отримання пільгового безвідсоткового кредиту в рамках програми молодіжного кредитування.

Фото без опису

Крім того, згідно наказу Міністерства оборони, сержанти (наші випускники) забезпечуються службовим житлом або отримують компенсацію за піднайом житла.

  1. На навчання приймаються як юнаки, так і дівчата.

 

  1. Є можливість одночасно отримати освіту (фаховий молодший бакалавр), а також бути працевлаштованим на начальницьких посадах молодшого командного складу. При цьому, повний термін навчання в коледжі зараховується як термін проходження строкової військової служби.
  2. Після закінчення навчання випускники коледжу мають можливість продовжити навчання за спорідненими напрямами підготовки у будь-якому ВНЗ України за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр» та «магістр», що дає другий шанс для тих, хто не поступив до ВНЗ.

Випускники мають змогу продовжити навчання у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації (м.Київ), отримати звання офіцера та при цьому під час навчання отримувати замість стипендії заробітну плату з останнього місця служби (15000-16000 грн.).

  1. Прохідний бал для вступу знижено до мінімального - 100 балів, є можливість вступу за результатами вступних іспитів під час роботи приймальної комісії.
  2. В 2022 році вступ на навчання здійснюється у формі національного мультипредметного тесту або вступних іспитів, обраних на власний розсуд вступника у будь-яких комбінаціях (українська мова та література; та один будь-який предмет па вибір: математика, фізика, історія України, географія, іноземна мова).

Контактний телефон: 066 560 1525, Пістряк Денис Сергійович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень