A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення про скликання двадцять другої сесії Маньківської селищної ради

Дата: 15.08.2022 10:28
Кількість переглядів: 469

Фото без описуВідповідно до розпорядження селищного голови від 12.08.2022 року № 71-ОД «Про скликання двадцять другої сесії селищної ради» чергова двадцять друга сесія Маньківської селищної ради 8 скликання відбудеться в сесійній залі селищної ради 25 серпня 2022 року, початок - о 10-00 год.

На розгляд сесії винести наступні питання:

  1. Про затвердження програми підтримки та розвитку молодіжної політики Маньківської селищної територіальної громади на 2022-2025  роки.
  2. Про затвердження програми забезпечення діяльності добровольчого формування Маньківської селищної територіальної громади на 2022 рік.
  3. Про внесення змін до програми створення, поновлення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру у Маньківській територіальній громаді на 2021-2023 роки.
  4. Про затвердження програми фінансування заходів, спрямованих на підвищення рівня бойової готовності третього відділу Уманського РТЦК та СП на період воєнного стану в Україні.
  5. Про внесення змін до рішення селищної  ради від 23.12.2021 № 16-15/VIII «Про бюджет Маньківської селищної територіальної громади на 2022 рік 23568000000».
  6. Про  план  роботи Маньківської  селищної  ради на ІІ півріччя 2022 року.
  7. Про роботу КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА   «МАНЬКІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ»
  8. Про роботу комунального некомерційного підприємства «Маньківський центр первинної медико-санітарної допомоги».
  9. Про роботу комунального підприємства  «Комунальник-М».
  10. Про роботу комунальної установи  «Центр надання соціальних послуг Маньківської селищної ради».
  11. Про затвердження переліку базової мережі закладів культури Маньківської селищної територіальної громади.
  12. Про  об’єднання старостинських округів.
  13. Про внесення змін до рішення селищної ради від 23.12.2021  № 16 –23  «Про затвердження структури виконавчих органів Маньківської селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів та затвердження штатного розпису на 2022 рік».
  14. Про реорганізацію Кривецького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Маньківської селищної ради Черкаської області та Попівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Маньківської селищної ради Черкаської області та утворення Кривецької філії  Маньківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 Маньківської селищної ради Черкаської області та Попівської  філії Маньківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 Маньківської селищної ради Черкаської області.   
  15.  Про надання згоди на здійснення поліпшення будівлі комунальної власності Маньківської селищної ради по вулиці Соборна, 2, смт Маньківка.
  16.  Про надання згоди на передачу в оренду об’єкта комунального майна Маньківської селищної ради по вулиці Центральна, 4 в селі Нестерівка до Переліку другого типу.
  17.  Про припинення дії договору оренди об’єкта комунального майна Маньківської селищної ради по вулиці Захисників вітчизни, 1а в селі Добра.
  18. Про передачу транспортного засобу для потреб добровольчого формування в безоплатне тимчасове користування.  
  19.  Про внесення змін до рішення Маньківської селищної ради від 05.07.2011 №10-44/VI
  20. Про надання згоди на передачу  в оренду об’єкта комунального майна за адресою вул. Павлова, 16, смт Маньківка включеного до Переліку об’єктів оренди першого типу.

Блок земельних питань

 

Різне    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень