A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Вітання селищного голови Маньківки Валерія ІВАСЮКА з Днем знань!

Дата: 01.09.2022 10:04
Кількість переглядів: 317

Фото без описуШановні освітяни, дошкільнята і школярі, а також їх батьки! Я щиро вітаю вас зі святом 1 вересня – з Днем знань! З новим навчальним роком, який Україна розпочинає у воєнний час. Не буде традиційних урочистостей 1 вересня. Цей рік буде найважчим за всі роки незалежності України. Але буде найголовніше – буде навчання, буде українська школа, українська освіта. Свої двері відкриють школи, які поведуть у неймовірно цікавий світ знань, до професійного становлення та саморозвитку.

Щиро дякую нашим воїнам, завдяки мужності яких діти продовжуватимуть вчитися. Герої мужньо стримують ворога, щоб діти вчили правдиву історію України, а не вигадки з московських боліт.

Вклоняюся всій освітянській спільноті за працю під час широкомасштабної агресії московії. Навчальні заклади нашої громади стали тимчасовим прихистком для людей із зони бойових дій. Педагоги готували,  організовували дозвілля для дітей і це все окрім дистанційного навчання учнів та підготовки шкіл до відкриття нового навчального сезону.

Всім бажаю витримати всі навантаження. У цей складний час пам’ятаймо: наші діти – це майбутнє України, наша гордість і віра у майбутнє. Ми всі зобов’язані виховати наше майбутнє ще розумнішим, ще патріотичнішим, ще кращим.

Вітаю всіх, дорогі друзі, з новим навчальним роком!

З Днем знань!

Селищний голова                                       Валерій ІВАСЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень