A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Допомога внутрішньо-переміщеним особам від благодійної організації «Право на захист»

Дата: 08.09.2022 15:20
Кількість переглядів: 185

Маньківська селищна рада з метою залучення допомоги для внутрішньо переміщених осіб та громадян, які постраждали внаслідок війни з російською федерацією системно працює з благодійними організаціями, в тому числі, з міжнародними. Завдяки співпраці, ВПО та інші пільгові категорії  населення мають змогу отримувати продуктові набори, засоби гігієни, промислові товари, канцелярське приладдя та інші товари, а також грошові кошти для вирішення життєвих потреб.

  07 вересня 2022 року в селищі Маньківка, в приміщенні Маньківської селищної ради здійснювався прийом громадян реєстраторами благодійної організації «Право на захист» щодо реєстрації на грошову допомогу від міжнародних організацій. Реєстрація громадян запланована була на один день, але через велику кількість потребуючих мешканців громади  благодійна організація продовжила свою роботу ще і 8 вересня. У складі представників були: правозахисник, який надавав юридичні консультації потребуючим та психолог – психологічні послуги.   

                                                           

В разі необхідності отримання психологічних або юридичних послуг бажаючі можуть звернутися до представника благодійної організації за тел. 0663163225.

Маньківська селищна рада вдячна керівниці місцевого офісу БО «Право на захист» Інні Наливайко за співпрацю та  надання допомоги мешканцям громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень