A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

СБУ повідомила про підозру черговому колаборанту на Черкащині

Дата: 09.09.2022 11:13
Кількість переглядів: 357

Служба безпеки України викрила на колабораційній дільності мешканця м. Канів Черкаської області. Про це інформують в Управлінні СБ України у Черкаській області.

Фото без опису

За даними досудового слідства, місцевий мешканець активно пропагував злочинну путінську політику через соцмережі. На власній сторінці в заборонених в Україні «Однокласниках» він розміщував проросійський контент, де підтримував повномасштабне вторгнення рф.

Зокрема, пости мали ворожі наративи щодо не визнання державного суверенітету України. Також, він активно розганяв відео російських політиків та пропагандистів про нібито капітуляцію нашої держави та перемогу рф у так званій «військовій спецоперації».

У результаті проведеного обшуку за місцем проживання колаборанта було вилучено комп’ютерну техніку та мобільний телефон з доказами протиправної діяльності.

Наразі слідчі СБУ повідомили фігуранту про підозру за ч.1 ст.111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

Викриття колаборанта здійснювали співробітники СБУ в Черкаській області за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень