A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Вітання селищного голови Валерія ІВАСЮКА з Днем фізичної культури та спорту

Дата: 10.09.2022 12:36
Кількість переглядів: 318

Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту Маньківщини, ветерани та шанувальники спорту! Вітаю вас із Днем фізичної культури та спорту – святом прославлених спортсменів, тренерів і всіх, хто просто веде здоровий спосіб життя!

Фото без опису

Спорт уособлює в собі молодість, велич духу і мужність, а здорові духом і тілом люди складають опору суспільству, адже спорт не тільки дає здоров'я, а й загартовує характер і волю.

Саме наші шановні ветерани, тренери та спортсмени є для нас взірцем здорового способу життя, який приводить до перемог. І ми маємо їм окремо подякувати за неабиякий внесок у зміцнення спортивних позицій Маньківщини. 

Фізичне виховання – це здоров’я нації. Тому підтримка фізкультурно-спортивного руху, зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів ? це наше пріоритетне завдання.

Бажаю всім спортсменам мирного неба над головою, міцного здоров’я, великої удачі, наполегливості, наснаги та перемог! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує силу, велич духу і мужність, сприяє популяризації та розвиткові сфери фізичної культури і спорту!

 

Селищнй голова                                Валерій ІВАСЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень