A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Подяка захиснику України ГОРИНУ Віктору Миколайовичу від Маньківської громади!

Дата: 21.09.2022 10:40
Кількість переглядів: 577

Українці непереможні, бо боронять свою святу землю! Сьогодні серця кожного сповнені любові до неньки-України, віри у її Перемогу та вдячності її Героям-захисникам та захисницям! Від усієї Маньківської громади висловлюємо слова подяки Горину Віктору Миколайовичу, мешканцю с.Кищенці, який нині проходить службу у лавах Збройних Сил України.

    Дорогий воїне, Вікторе Миколайовичу! Настали складні часи для кожного українця в тилу, а особливо на фронті. Ви робите для усіх жителів нашої громади: дітей, підлітків, дорослих та стареньких великий героїчний вчинок — захищаєте нас усіх. На Ваших плечах лежить доля країни, майбутнє її громадян. Ми розуміємо, як Вам важко і як це відповідально. Без Вас не було б у нас надії на завтрашній день, віри у мирне небо над головою кожного українця. Завдяки Вам на нас чекає нова, краща Україна, щасливе життя, навіть краще ніж було! Ми віримо у Ваші сили, вашу мужність. Із кожною новиною про Ваші успіхи у визволенні  міст від окупантів, у нас з’являється надія на довгоочікувану Перемогу.

  Дякуємо Вам, Вікторе Миколайовичу, та всій Вашій родині! Нехай сили Ваші міцнішають, а віра у Перемогу ніколи не покине Ваше хоробрее серце! Сильного Вам вольового характеру, спритності та стійкості! Тримайтеся заради нас усіх, заради України!

Усе буде добре!    Ми з Вами!    Нехай мир стане реальністю!    Усе буде Україна!

Слава Україні!!!

 

ПОДЯКА 

від командира частини полковника Іллі ЄГОРОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень