A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

На Маньківщині відбулася зустріч представників Фонду Ріната Ахметова з внутрішньо переміщеними особами з метою надання психологічної підтримки

Дата: 21.09.2022 16:27
Кількість переглядів: 301

21  вересня в центрі тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб за сприяння селищного голови Маньківської територіальної громади  Валерія ІВАСЮКА  відбулася зустріч представників Фонду Ріната Ахметова з внутрішньо переміщеними особами. Зустріч проводилась з метою надання психологічної підтримки та консультацій сім’ям переселенців, які постраждали від війни і вимушено залишили свої домівки.

Фото без опису

      Групова консультація психологів проводилась для надання практичної допомоги внутрішньо переміщеним особам, які отримали психологічні травми. Спеціалістами акцентувалась увага на вирішенні таких проблем:    як впоратись з панікою та тривогою; як позбутись страху; як боротись з апатією та як підтримувати в нормі свій психологічний стан.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

      Громадяни, які постраждали внаслідок воєнних дій, можуть звернутися за консультацією  щодо психологічної підтримки до спеціалістів Фонду  за телефоном 0 800 509 001.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень