Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Підтримка внутрішньо переміщених осіб від Благодійного Фонду ТОВ "Кищенці"

Дата: 27.09.2022 08:28
Кількість переглядів: 441

  23 вересня на подвір'ї Маньківського центру надання соціальних послуг було гамірно. З подарунковими пакетами продуктів та хімії приїхав місцевий Благодійний Фонд "Кищенці" ,який підтримував і продовжує підтримувати внутрішньо переміщених осіб і жителів, які потрапили в складні життєві обставини з початку повномасштабного вторгнення і підтримують по сьогоднішній день. Фонд надає допомогу жителям громади, які проживають на території, де є земля, яку обробляє товариство "Кищенці".

Фото без опису

Фото без опису

Цього разу гуманітарні продуктові набори та "хімія" прибули з Румунії. Дівчата Фонду Вікторія Щербина та Оксана Горбатюк - це "бджілки", невтомні та дружелюбні.Їхнє ставлення до сьогоднішньої ситуації в Україні дивує,адже витримати такий ритм роботи зможе не кожний чоловік. Привезти гумдопомогу, спакувати її в пакунки, загрузити,завезти,роздати,відзвітувати - і це все роблять дві тендітні дівчини. Так працюють українці, так працюють ті, хто вболіває душею за Україну, за її майбутнє! Все це робиться з великою підтримкою керівника Благодійного Фонду "Кищенці" - Kees Huizinga. Він не тільки домовляється про гуманітарні вантажі для ВПО та тих, хто потрапив в СЖО, а й доставка військового спорядження та медикаментів на передову - це його вклад у майбутню перемогу. Крім того, слідкуючи за його сторінкою та спілкуючись безпосередньо з ним, не раз спостерігали про постійні переговори, виступи на засіданнях Рад різних рівнів та переконання керівництва своєї держави щодо надання постійної допомоги та підтримки України!! Дякуємо від наших переселенців, гостей Маньківщини Кейсу та дівчатам з його команди за ту роботу, яку вони роблять на терені нашої громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Велика подяка і молодим хлопчикам -переселенцям, Андрію і Радику з Райгородка Донецької області та Владу з Маньківки за допомогу в погрузці та роздачі гумнаборів. В єдності - наша сила!!! Разом до Перемоги!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень