A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Члени виконкому затвердили тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення

Дата: 18.10.2022 15:41
Кількість переглядів: 146

  18 жовтня 2022 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке пройшло під головуванням селищного голови Валерія Івасюка. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.  

Фото без опису

  До порядку денного було включено 21 проєкт рішень, які стосувались питань: стану виконавської дисципліни; стану роботи з надання  адміністративних послуг; затвердження Умов конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування; виконання заходів щодо підготовки КП «Комунальник-М»  та об’єктів соціальної сфери громади до сталого функціонування в осінньо-зимовий період; надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування та влаштування її на повне державне утримання створення комісії з визначення розміру збитків заподіяних власникам землі та землекористувачам; встановлення режиму роботи торгівельного закладу та ін.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Серед різного присутні порушили питання: отримання матеріальної допомоги родинам загиблих, поранених, зниклих без вісті чи полонених військовослужбовців; оформлення пенсій по втраті годувальника; початку опалювального сезону в закладах соціальної сфери; придбання протиожеледного посипочного матеріалу  та механізму перейменування вулиць в населених пунктах громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті Маньківської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень