A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

УВАГА!!! Шановні власники житлових будинків та квартир, які розмістили у своїх помешканнях внутрішньо-переміщених осіб та мають намір отримувати компенсацію за їх розміщення !!!

Дата: 19.10.2022 11:26
Кількість переглядів: 140

Кабінетом Міністрів України прийнято Постанову від 30 вересня 2022 р. № 1094 «Про внесення змін до Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб», яка передбачає компенсацію витрат, що пов’язані з безоплатним тимчасовим розміщенням (перебуванням) внутрішньо переміщених осіб (далі — компенсація):

- які перемістилися з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим і м. Севастополя, території територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), перелік яких формується в електронній формі відповідно до Положення про інформаційну систему формування переліку територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 травня 2022 р. № 562 (Офіційний вісник України, 2022 р., № 41, ст. 2217), а у разі відсутності технічної можливості формування такого переліку в електронній формі — затверджується Мінреінтеграції за погодженням з Міноборони на підставі пропозицій відповідних обласних, Київської міської військових адміністрацій;

- житло яких зруйноване або непридатне для проживання внаслідок пошкодження, інформація про яке внесена до Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації, або щодо якого подано документальне підтвердження від органів місцевого самоврядування факту пошкодження/знищення нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації.

Враховуючи вищезазначене повідомляємо, що компенсація за осіб, які перемістилися із громад, які на даний час не окуповані та в яких не ведуться бойові дії – нараховуватися не буде.

Також наголошуємо на тому, що дана компенсація нараховується власникам за БЕЗОПЛАТНЕ РОЗМІЩЕННЯ внутрішньо переміщених осіб.

Заяви на компенсацію розглядатимуться комісією Маньківської селищної ради з виїздами та обстеженнями домоволодінь.

Нагадуємо, що відповідальність за достовірність даних поданих у заяві несе власник житлового приміщення.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень