A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Члени виконкому спрямували субвенцію Іваньківської територіальної громади на потреби медицини

Дата: 09.11.2022 09:35
Кількість переглядів: 155

  08 листопада 2022 року відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, яке пройшло під головуванням селищного голови Валерія Івасюка. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.  У засіданні взяли участь 11 членів виконавчого комітету, начальники структурних підрозділів селищної ради.

Фото без опису

  До порядку денного було включено 4 проєкти рішень, які стосувались питань: внесення змін до  бюджету Маньківської селищної територіальної громади, внесення змін до програм: розвитку первинної медико – санітарної допомоги; та надання шефської допомоги, фінансування заходів, спрямованих на підвищення рівня бойової готовності військових частин ЗСУ та ін.

Фото без опису

Фото без опису

 Так, під час засідання, члени виконкому  прийняли рішення  внести зміни до бюджету селищної  ради, які були викликані у зв’язку з необхідністю   розподілу бюджету Іваньківської сільської територіальної громади. Кошти в сумі  160 000 грн були спрямовані на  оплату праці з нарахуваннями працівникам ФАПів та лікарської амбулаторії; а кошти в сумі 18 200 грн - на оплату електроенергії для закладів охорони здоровʼя, що знаходяться на території Іваньківської територіальної громади.

Фото без опису

Серед інших питань відповідно до Програми надання шефської допомоги, фінансування заходів, спрямованих на підвищення рівня бойової готовності військових частин ЗСУ члени виконкому виділили кошти на придбання будівельних матеріалів, технічних засобів та спортивного інвентарю для підтримання та покращення фізичного розвитку та здоров'я особового складу військової частини.

На завершення присутніми було внесено зміни у склад комісії з питань передачі об’єктів державної власності у комунальну власність Маньківської селищної ради.

В різному головуючий та старости порушували питання придбання генератора для системи опалення школи, незаконності спалювання сміття, перейменування вулиць населених пунктів громади та пошуку теплого примішення для роботи волонтерської організації.

Фото без опису

Фото без опису

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті Маньківської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень