A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

У МАНЬКІВЦІ ВІДБУЛИСЯ ЗАХОДИ ДО ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Дата: 21.11.2022 11:50
Кількість переглядів: 278

   Сьогодні, 21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Це свято було встановлене 2014 року з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

   У Маньківці урочисті заходи з цієї нагоди відбулися сьогодні, 21 листопада, у парку Слави перед пам’ятником борцям за свободу й незалежність України. Працівники структурних підрозділів та виконавчого апарату селищної ради, а також громадськість селища зібралися разом, щоб відзначити цей день. Героїв Майдану і воїнів-захисників України присутні вшанували хвилиною мовчання та поклали жовтоблакитні квіти до підніжжя пам’ятника.

Фото без опису

Фото без опису

    Зі святом жителів краю привітав перший заступник селищного голови Олег Мельник, який закликав усіх присутніх завжди пам’ятати про велику жертовність кращих представників нашого народу, у тому числі наших земляків, які поклали свої голови в прагненні до свободи, та бути гідними невмирущої слави героїчних предків.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень