A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Відбулося пленарне засідання чергової 24 сесії Маньківської селищної ради

Дата: 30.11.2022 17:55
Кількість переглядів: 895

  Сьогодні 30 листопада 2022 року, під головуванням селищного голови Валерія Івасюка відбулось пленарне засідання 24 сесії VIII скликання Маньківської селищної ради. У роботі сесії взяли участь 18 депутатів, на розгляд було винесено 131 питання порядку денного. Наступні народні обранці: Глобенко Олександр, Барановський Сергій, Ремінний Петро, Демченко Володимир, Риндюк Валентин, Ямковенко Юрій без поважних причин (без попереджень) взагалі не зявилися на пленарне засідання сесії.

Фото без опису

Фото без опису

Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, всі винесені питання попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій.

Перед початком сесії присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих військових та мирних жителів, які загинули від початку повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ на територію Україну.

  Перед розглядом питань порядку денного головуючий на сесії Валерій Івасюк надав слово начальнику Маньківської філії електричних мереж Шумовському Олександру, який доповів присутнім про ситуацію з енергозабезпеченням громади та необхідністю впровадження графіків аварійного відключення.

Фото без опису

    Після вступної частини народні обранці внесли зміни до бюджету селищної  ради, які були викликані у зв’язку з необхідністю розподілу обсягу коштів  з обласного бюджету за рахунок додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам та іншої субвенції з бюджету   Іваньківської  сільської територіальної громади; розподілу  вільного залишку коштів бюджету селищної територіальної громади, що  утворився станом  на 01.01.2022 року; перерозподілу видатків у межах призначень головних розпорядників коштів та перерозподілу коштів між кодами програмної класифікації видатків.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

  Відповідними рішеннями народними обранцями були внесені зміни до програми ремонту та утримання автомобільних доріг; програми забезпечення техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту на території  територіальної громади; програми забезпечення національного спротиву; внесено зміни до структури виконавчих органів Маньківської селищної ради і фінанвового управління; затверджено фінансовий план центру первинної медико-санітарної допомоги; перейменовано вулиці та провулки у населених пунктах Маньківської селищної територіальної громади та надано згоду на  безоплатне прийняття автомобіля швидкої допомоги для Маньківської багатопрофільної лікарні.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Левову частку від усіх питань порядку денного склали  земельні питання,  але питання щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд кільком жителям нашої громади не набрали потрібної кількості голосів, тому що депутати Скорик Вадим, Скорик Павло та Войтенко Анатолій під час роботи сесії без поважних причин залишили сесійну залу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 В різному депутатами було порушене питання роботи закладів освіти у воєнний час та облаштування в них найпростіших укриттів.

Фото без опису

  Прийняті рішення та результати поіменного голосування засідання  24 сесії селищної ради VIII скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Маньківської селищної ради для ознайомлення у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень