A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

В Маньківці пройшов черговий Благодійний Ярмарок на підтримку бійців Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2022 08:45
Кількість переглядів: 151

  03 грудня 2022 року  відбувся черговий Благодійний Ярмарок, метою якого був збір коштів для забезпечення наших захисників теплим взуттям. Участь у даному заході взяли представники із кожного куточку Маньківської громади. Базарна площа була наповнена домашніми смаколиками, патріотичною атрибутикою та неймовірною атмосферою. Своєю творчістю нас порадували місцеві артисти - народний хор, дуети та колективи. В котре ми мали змогу впевнитися в тому, що українці - незламний, щедрий, людяний, самовідданий народ.

Фото без опису

  Висловлюємо подяку кожному, хто долучився до участі у Ярмарку, а також, небайдужим громадянам, які із радістю та щирістю купували смаколики і просто, навіть без придбання чого-небуть, донатили.

Фото без опису

  Особливий уклін - нашим волонтерам. Ви просто надзвичайні. Дякуємо #волонтераманьківщини за їхню безперебійну (не зважаючи на обставини) щоденну працю, за їхню наснагу, потужність, щиросердність.

Фото без опису

  Коли береш участь у таких заходах, відчуваєш себе частиною важливого дійства. Спільними зусиллями, дорогі наші жителі Маньківщини, ми змогли зібрати 61115 гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень