A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

День Святого Миколая в закладах дошкільної освіти

Дата: 21.12.2022 10:48
Кількість переглядів: 153

  В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття. День Святого Миколая  усі діти чекають з великим нетерпінням, адже це свято завжди проходить весело, яскраво і обов’язково з подарунками.

Фото без опису

  Цьогоріч  19 грудня начальник Уманської  районної військової адміністрації Ігор Міклащук, начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та туризму Леся Федотова та  начальник відділу освіти, молоді та спорту Маньківської селищної ради Юрій Безверхий завітали із подарунками в Маньківський заклад дошкільної освіти «Золотий ключик».

Фото без опису

  Гості були присутні на святі, яке організоване колективом та вихованцями Маньківського закладу дошкільної освіти «Росинка». Привітали діток, побажали їм зростати здоровими та вірити в дива, які творить Святий Миколай, вручили їм подарунки та солодощі.

Фото без опису

Фото без опису

  Діти – це наше майбутнє! Тож нехай Святий Миколай у цей святковий день принесе усім діткам надію, щастя, здоров’я, здійснення найпотаємніших дитячих мрій та багато приємних подарунків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень