A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Привітання селищного голови Валерія ІВАСЮКА з Днем енергетика!

Дата: 22.12.2022 08:31
Кількість переглядів: 103

  Щороку 22 грудня в день зимового сонцестояння в Україні святкується День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна. Енергетики — представники найсвітлішої професії. І якщо ми в побуті не можемо уявити собі життя без електрики і тепла, то що вже говорити про заводи, малі та великі підприємства! Вони без енергетиків і взагалі як без рук.

Фото без опису

  У День енергетика вітання приймають усі, хто причетний до створення та обслуговування енергетичних систем. Нехай будь-яка проблема в їх роботі легко усувається, а всі системи та механізми працюють безперебійно.

Шановні енергетики!

Щиро вітаю вас з професійним святом!

  Тяжко знайти більш важливу галузь, ніж енергетична, особливо сьогодні, у військовий час, коли ворог безперервно руйнує об’єкти енергетичної інфраструктури. Особливо сьогодні від вашої злагодженої та оперативної роботи залежить безперебійне функціонування промисловості, транспорту, зв’язку, соціальної сфери та комфорт в оселях місцевих жителів. З повною віддачею ви виконуєте свою професійну справу, вкладаючи в неї свої знання, вміння, які передали вам наставники – досвідчені фахівці.

  Вітання й ветеранам виробництва, які присвятили цій сфері діяльності більшу частину свого життя. Не маючи в арсеналі сучасних технологій, своїм розумом і руками вони забезпечували життєдіяльність населених пунктів. Здоров’я, молодості й енергійності вам ще на довгі роки.

  А молодим енергетикам бажаю постійного професійного зростання, морального задоволення від причетності до великої і важливої справи.

  Бажаю всім мирного неба над головою, впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я, добра, успіхів на професійній ниві. Нехай завжди світить родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги і любові, а життя буде наповнене енергією світла.

 А прийдешні новорічні та різдвяні свята нехай принесуть масу позитивних та яскравих емоцій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень