A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Вітання голови громади Валерія Івасюка з Новорічними святами!

Дата: 30.12.2022 12:59
Кількість переглядів: 150

 Шановні жителі громади!  Щиро вітаю вас зі новорічними святами! Ось і закінчується  2022 рік, який був для найскладніший в історії незалежної України. Це був рік досягнень та викликів, розчарувань і нових надій.  Дев’ятий рік триває війна з російськими загарбниками й наші захисники-Герої стали надійним і незламним щитом, який рятує Українську державу. Вони змогли переламати хід війни і за останні місяці звільнили тисячі кілометрів священної української землі. І нині вправно тіснять ворога на всіх фронтах, приймаючи слова шани і подяки від мешканців деокупованих сіл, містечок та обласних центрів. Сьогодні хочеться загадати бажання про настання миру в Україні, про повернення додому всіх, хто захищає нашу країну, знаходиться в полоні. Як ніколи хочеться побажати близьким і рідним змін на краще.

Фото без опису

   Яким буде рік прийдешній, багато в чому залежить від нас самих. Багато роботи було пророблено та маємо зробити ще більше. Наша громада продовжує  активно підтримувати бойові підрозділи, як на передовій, так і в тилу, стала другою домівкою для тисяч переселенців, яких ми прихистили та спільними зусиллями з міжнародними партнерами забезпечили всім необхідним.

   Я вдячний усім, хто трудився для розвитку нашої громади в культурних, освітніх, медичних закладах, соціальній та економічній сферах, у комунальному господарстві та бізнесі, сільському господарстві. Вдячний волонтерам,  завдяки яким гартується українська армія, які спільно зі Збройними Силами України докладають всіх зусиль заради спільної мети – звільнення наших територій від рашистських загарбників. Вдячний лікарям, які попри військові дії, складну та напружену ситуацію, залишаються вірними своїй професії,  надають медичну допомогу  та повертають віру й надію в життя! Дякую нашим рятувальникам, які ризикують власним життям заради інших і  готові у будь-яку мить простягнути руку допомоги. Я вдячний вчителям та педагогам, які проводять навчання буквально в укриттях під час оголошення повітряних тривог. Я дякую усім, хто допомагає творити новітню історію нашої громади та всієї держави, хто не боїться  змін і рухається вперед задля нашої перемоги і кращого майбутнього неньки України.

   То ж нехай Новий рік прийде до вас лише з радістю, буде щедрим на втілення планів і сподівань, додасть здоров’я й оптимізму, вселить у душі спокій і впевненість.

Сповнений надії, що Новий 2023 рік принесе в кожен дім перемогу і довгоочікуваний мир, добробут і стабільність всім нам та всій Маньківській громаді!

Слава Збройним Силам України!   Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень