A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі послуги- Експлуатаційні послуги по зимовому утриманню доріг, вулиць ( очищення від снігу, посипання протиожеледною сумішшю ) на території Маньківської селищної територіальної громади

Дата: 06.02.2023 12:24
Кількість переглядів: 126

ОБҐРУНТУВАННЯтехнічних та якісних характеристик закупівлі послуги- Експлуатаційні послуги по зимовому утриманню доріг, вулиць ( очищення від снігу, посипання протиожеледною сумішшю ) на території Маньківської селищної територіальної громади, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Виконавчий комітет Маньківської селищної ради, ЄДРПОУ 04411007, юр.адреса: 20101, вул. Шевченка, 9, смт Маньківка, Уманський р-н, Черкаська область ; категорія: відповідно до ст.2 п.1 пп 1 «Закону про публічні закупівлі»: органи державної влади (орган законодавчої, органи виконавчої, судової влади), та правоохоронні органи держави, органи місцевого самоврядування, об’єднання територіальних громад.

            Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Експлуатаційні послуги по зимовому утриманню доріг, вулиць ( очищення від снігу, посипання протиожеледною сумішшю ) на території Маньківської селищної територіальної громади ( Код згідно ДК 021:2015 - 90620000-9 — Послуги з прибирання снігу).

Вид процедури закупівлі: відкриті торги у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування.

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі:

 

Найменування

Одиниця виміру

Обсяг

Технічні вимоги Замовника

1

очищення доріг, вулиць від снігу

км

400

1. Надання послуг здійснюється відповідно до вимог:

- Закону України «Про благоустрій населених пунктів»;

- Технічних правил ремонту і утримання вулиць та доріг населених пунктів, затверджених Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 14.02.2012 № 54;

- інших чинних нормативних документів.

2. Якість надання послуги із зимового утримання доріг  повинна відповідати вимогам чинного законодавства у частині санітарних вимог. Під час надання послуги використовувати спеціалізовану техніку

2

посипання доріг вулиць протиожеледною сумішшю

км

119

 

 

Всього :

 

 

км

 

519

1. Виконавець повинен використовувати обладнання та матеріали, які не спричиняють шкоди довкіллю, забезпечити унеможливлення розсипання технологічного матеріалу в процесі перевезення, не допускати забруднення навколишнього середовища паливно-мастильними матеріалами, які використовуються в процесі експлуатації машин та механізмів при наданні послуг.

2. Послуги, які становлять предмет закупівлі, повинні виконуватися з належною якістю та відповідно до встановлених чинним законодавством України норм та технічних характеристик. Період часу від початку снігопаду до виїзду техніки, кількість і тривалість циклів надання послуг - згідно «Технічних правил ремонту і утримання вулиць та доріг населених пунктів», затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 54 від 14.02.2012. Послуги з розгортання  снігу  та  посипка  доріг  у  зимовий  період  території  Маньківської  селищної

територіальної громади передбачають безперервний характер їх надання в робочі, святкові, вихідні та інші неробочі дні. Учасник (переможець) зобов’язаний забезпечити: оперативне реагування на зміну погодних умов шляхом забезпечення виконання послуги не пізніше 30 хвилин з моменту виявлення стихійного явища та забезпечити своєчасне проведення комплексу послуг із зимового утримання доріг, у тому числі у робочі, вихідні, передсвяткові та святкові дні.

    Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 339600 грн. (Триста тридцять дев’ять тисяч шістсот гривень 00 коп.) з урахуванням ПДВ.

Очікувану вартість предмету закупівлі: ): Експлуатаційні послуги по зимовому утриманню доріг, вулиць ( очищення від снігу, посипання протиожеледною сумішшю ) на території Маньківської селищної територіальної громади  визначено з урахуванням коду за Єдиним закупівельним словником ДК 021:2015 –90620000-9 — Послуги з прибирання снігу визначено з урахуванням «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмету закупівлі» затвердженої Наказом Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 шляхом використання методу «Розрахунок очікуваної вартості товару/послуг на підставі закупівельних цін минулих періодів» (вартість визначено на підставі цін діючих в 2022 року в Договорі на надання аналогічних послуг з урахуванням інфляції).

            Розмір бюджетного призначення: 339600 грн. (Триста тридцять дев’ять тисяч шістсот гривень 00 коп.) з урахуванням ПДВ , відповідно до бюджету Маньківської селищної територіальної громади на 2023 рік.

Нормативно-правові акти, що формують підстави застосування процедури відкритих торгів з особливостями:

 

  1. Закон України “Про публічні закупівлі” №922-VIII від 25.12.2015 року, в редакції від 19.04.2020 №114-IX в редакції зі змінами до Закону України "Про публічні закупівлі" та інших законодавчих актів України щодо здійснення оборонних та публічних закупівель на період дії правового режиму воєнного стану» №7163 від 14.03.2022 року, зокрема в частині дії пунктів 37-38 розділу Х “Прикінцеві та перехідні положення” Закону;

2. Постанова Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».

3. Лист Мінекономіки України «Щодо особливостей здійснення публічних закупівель

на період дії правового режиму воєнного стану та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування»№ 3323-04_70997-06 від 20.10.2022 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень