A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Привітання керманича громади Валерія Івасюка з Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

Дата: 19.03.2023 15:56
Кількість переглядів: 94

  Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!  Завдяки вашій наполегливості, працьовитим рукам та мудрості, незважаючи на всі негаразди сьогодення, населення стабільно забезпечується водою, підтримується безперебійна робота інженерних комунікацій, благоустрій та озеленення вулиць і скверів, надаються послуги з вивезення твердих побутових відходів тощо.

   Тому ваша праця надзвичайно потрібна людям, адже ви невтомно піклуєтесь, щоб створити та підтримати комфортні умови для проживання маньківчан, життєдіяльності підприємств і установ, лікарні, шкіл і дитячих садків.

  Ви робите все можливе, щоб обсяг та якість цих послуг відповідали запитам наших співгромадян. Від вашого професіоналізму і сумлінності залежить загальний соціальний настрій суспільства. Будемо вірити, що ми разом подолаємо всі негаразди і зробимо нашу громаду справді гарною і затишною.

Дякую всім за щоденну напружену працю. Бажаю вам миру, наснаги, злагоди, щастя і світлого майбутнього, ініціативи й діловитості у виконанні професійних завдань.

Хай завжди поруч з вами буде людська подяка за ваші добрі справи!

Зі святом!

Селищний голова                              Валерій Івасюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень