A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Вітання очільника Маньківської громади Валерія ІВАСЮКА із Великодніми святами!

Дата: 14.04.2023 13:20
Кількість переглядів: 84

 Шановні маньківчани! Шановні віряни! Щиро вітаю усіх християн з найбільшим релігійним святом - Воскресінням ГосподнімЦе вже другий Великдень, який ми відзначаємо в умовах повномасштабної війни. За цей час весь світ побачив приклад стійкості та звитяги української нації. Героїзму української армії. Невтомності українських волонтерів. Багатовічне українське привітання: «Христос Воскрес! Воскресне Україна!» набуло особливого значення.

Фото без опису

Тож вшануємо Героїв, які в холодних окопах роблять все можливе, щоб українці зустріли Христове Воскресіння. Вічна пам'ять загиблим, які віддали за це своє життя. Пам’ятаймо, Ісус переміг смерть і дарував нам надію на вічне життя, на перемогу добра над злом. І наші надії справдяться. Українське добро переможе московське зло. Ми знову будемо з любов’ю обіймати друзів та близьких, а всі наші Герої повернуться додому.

Нехай же Божа милість та взаємна повага один до одного допоможуть здолати нам усі труднощі, а щира любов до неньки-України та малої батьківщини - Маньківщини - об’єднує нас і надихає на добрі праведні справи!

Бажаю Вам i Вашим рідним у ці весняні дні відчути повноту життя, щедроти української землі та родинне тепло. Нехай Пасхальне Свято стане для кожного з нас початком нового, мирного життя — кращого i добрішого. Щастя й злагоди Вам в родині та благодаті Божої з небес.

 Христос воскрес!

 Воістину воскрес!

 

Селищний голова                                         Валерій ІВАСЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень