Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Відбулися громадські слухання щодо проекту містобудівної документації – детального плану території частини кварталу житлової та громадської забудови з метою розміщення об’єкта торгівлі та інших об’єктів гром. призначення по вул. Соборна

Дата: 19.04.2023 10:50
Кількість переглядів: 77

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 555 від 25.05.2011 «Про Порядок проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні» (далі – Порядок) виконавчий комітет Маньківської селищної ради провів  громадські слухання щодо проекту містобудівної документації - «Детального плану території частини кварталу житлової та громадської забудови з метою розміщення об’єкта торгівлі та інших об’єктів громадського призначення по вулиці Соборна в смт Маньківка Уманського району Черкаської області».

Фото без опису

18 квітня 2023 року о 16:00 в сесійній залі Маньківської селищної ради під головуванням селищного голови Валерія ІВАСЮКА відбулися громадські слухання з даного питання.

   Під час проведення інформаційних заходів у вигляді громадських слухань щодо врахування громадських інтересів при обговоренні вказаного проекту  зауважень  та пропозицій не отримано.   

Фото без опису

  Проект детального плану території розроблений на підставі рішення Маньківської селищної ради від 10.05.2022 № 20-10/VIIІ «Про розробку детального плану території частини кварталу житлової та громадської забудови з метою розміщення об’єкта торгівлі та інших об’єктів громадського призначення по вулиці Соборна в смт Маньківка Уманського району Черкаської області».

Фото без опису

Замовником проекту ДПТ є виконавчий комітет Маньківської селищної ради та метою розроблення проекту ДПТ є уточнення положень містобудівної документації щодо перспективного розміщення на визначеній територій об’єктів містобудування, визначення містобудівних умов та обмежень для проектування об’єктів будівництва, а також впорядкування прилеглої території.

Фото без опису

Для розроблення проекту ДПТ складено та затверджено завдання, яке погоджене начальником відділу будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, комунального майна виконавчого комітету Маньківської селищної ради. Розробником проекту ДПТ є ПП Білецький В.А. (кваліфікаційний сертифікат АА № 003224 від 15.07.2016).

 З текстовою та графічними матеріалами проекту ДПТ на паперових носіях можна ознайомитись у відділі будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, комунального майна виконавчого комітету Маньківської селищної ради за адресою: смт Маньківка, вул. Шевченка, 9, кабінет № 8 (другий поверх), а також на офіційному веб-сайті Маньківської селищної ради  в розділі «Будівництво, архітектура, житлово-комунальне господарство і комунальне майно», підрозділ «Оприлюднення проектів містобудівної документації».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень