Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Результати досліджень питної води централізованого водопостачання смт Маньківка

Дата: 08.05.2023 16:07
Кількість переглядів: 159

Комунальним підприємством  «Комунальник -М», яке здійснює свою діяльність на території Маньківської селищної територіальної громади, питна вода подається всім споживачам згідно затвердженого Технологічного регламенту добування води, подачі її до споживачів та водовідведення. Контроль якості питної води проводиться згідно договору з Державною установою Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» від 24.01.2023 № 19.5/3.

Фото без опису

Дослідження води проводяться згідно розроблених та затверджених Програм виробничого контролю, згідно ДСанПіН 2.2.4-171-10 визначено перелік показників, що потребують контролю безпечності та якості питної води, розроблено план-графік відбору проб питної води, схему місць відбору та календарний графік  відбору проб води.

Досліджень проб питної води по КП «Комунальник –М» проводяться 1 раз на тиждень (скорочений аналіз).

За І квартал 2023 року перед мережею (13) та  в мережі (13) централізованого водопостачання смт Маньківка відібрано 26 проб води. За результатами досліджень питної води відібрані зразки відповідають вимогам ДСанПіН 2.2.4.171-10.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень