Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

На Маньківщині вшанували пам'ять Героїв Другої світової війни

Дата: 09.05.2023 10:34
Кількість переглядів: 102

  78 років тому завершилася Друга світова війна… Війна, яка чорним крилом смерті торкнулася кожної української родини. Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства. Цей день присвячений пам’яті тих понад 80 мільйонів людей, чиє життя було обірване насильством світового масштабу, людям усіх рас та націй. Тим, хто загинув на фронтах, в окопах, і тим, хто загинув під час бомбардувань, побував у полоні, концтаборах чи зник безвісти у вихорі воєнного лихоліття.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  08 травня очільник Маньківської громади  Валерій ІВАСЮК, працівники виконавчого апарату та структурних підрозділів селищної ради, старости, представники підприємств, установ і організацій та мешканці селища віддали данину мужності, самовідданості та любові тим, хто загинув заради нашого кращого майбутнього, вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання і покладанням квітів до Братських могил та пам’ятників захисникам - визволителям.

Фото без опису

Урочисті заходи в с.Молодецьке

Фото без опису

Фото без опису

Покладання квітів в с.Поташ

 Під час урочистого дійства своїми піснями зігріли серця присутнім бійці культурного фронту Маньківського селищного центру культури та дозвілля. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Настоятель Свято Михайлівської церкви Київського патріархату отець Володимир  відслужив  панахиду за загиблими у цій страшній війні.

Фото без опису

Фото без опису

  Ми пам'ятаємо минулі героїчні подвиги наших захисників, які поклали життя заради нашої свободи і миру, та віримо в Перемогу наших Героїв, які сьогодні ціною свого життя відстоюють мирне небо та нашу самостійність.

Перемогли нацизм – переможемо і рашизм !

Слава Україні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень