Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

На Маньківщині відбулися заходи до Дня Конституції України

Дата: 28.06.2023 11:58
Кількість переглядів: 81

   Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.  Саме тому, сьогодні 28 червня 2023 року в сесійній залі Маньківської селищної ради відбулися урочисті заходи присвячені Дню Конституції України.

Фото без опису

Фото без опису

   Очільник громади Валерій Івасюк привітав  присутніх зі святом, побажав всім здоров’я, плідної праці, миру та перемоги. Разом з начальником 3 відділу Уманського РТЦК ТА СП, підполковником Русланом Ковригою вручили сім’ям загиблих Героїв Груші Богдана Володимировича, Короля Михайла Васильовича, Кучеренка Василя Яковича та Хована Євгенія Руслановича ордени «За мужність» ІІІ ступеня  та вшанували пам'ять про всіх загиблих у війні  хвилиною мовчання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    За сумлінне виконання службових обов’язків, самовіддане служіння українському народові, особисту мужність і героїзм, активну волонтерську діяльність та з нагоди Дня Конституції України Валерій Аксентійович вручив Подяки Уманської РВА та Маньківської селищної ради учаснику російсько-української війни, волонтеру громадської організації «Волонтери Маньківщини» та керівниці безоплатної правової допомоги.

Фото без опису

Фото без опису

  Мистецькі вітання подарували присутнім працівники Маньківського селищного центру культури та дозвілля.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень