Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

«Окрема увага нашим захисникам», – Ігор Табурець про результати сесії обласної ради

Дата: 18.08.2023 15:05
Кількість переглядів: 93

Актуалізована програма для ветеранів і членів їхніх сімей на 2023-2027 роки, підтримка ВПО та постраждалих від ракетного удару в Умані. Начальник ОВА Ігор Табурець розповів про ключові рішення, ухвалені депутатами на 20-й сесії обласної ради.

Фото без опису

Принагідно подякував депутатському корпусу за конструктивну роботу.

– У порядку денному мали важливі питання життєдіяльності області, – відзначив очільник області. – Окрема увага нашим захисникам. По-перше, тепер Черкащина з актуалізованою програмою для ветеранів і членів їхніх сімей на 2023-2027 роки. Пам’ятаєте, я її анонсував на нещодавньому Регіональному ветеранському форумі. Це – наш дороговказ для комплексного вирішення нагальних питань. Окрім того, із обласного бюджету спрямовано ще 29 млн грн на підтримку Сил безпеки та оборони.

Фото без опису

Фото без опису

Ще одна важлива бюджетна зміна стосується будинку в Умані, в який влучила російська ракета, додав Ігор Табурець. На його реконструкцію передбачили 67,6 млн грн отриманої субвенції від держави та ще 7 млн грн – від Умані.

Фото без опису

Фото без опису

– Найближчим часом очікуємо проектно-кошторисну документацію по цьому об’єкту від розробника – стадію П, що дасть змогу оголосити процедуру закупівлі, – відзначив керманич області. – Також депутати ухвалили розроблену нами в ОВА комплексну програму підтримки внутрішньо переміщених осіб. Соціальний супровід, медичне і освітнє забезпечення, сприяння в релокації бізнесу та працевлаштуванні, співпраця з міжнародними організаціями – це якщо коротко про її ключові напрями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень