Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Члени виконкому затвердили виконання заходів щодо підготовки об’єктів соціальної сфери селища до сталого функціонування в осінньо-зимовий період

Дата: 13.10.2023 15:50
Кількість переглядів: 151

  12 жовтня 2023 року під головуванням очільника Маньківської громади Валерія Івасюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Маньківської селищної ради. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. У засіданні взяли участь 13 членів виконавчого комітету, керівники відділів та структурних підрозділів селищної ради.

Фото без опису

  До порядку денного було включено 26 проєктів рішень, які стосувались наступних питань: звіти про роботу начальників  відділів виконавчого комітету Маньківської селищної ради, про створення комісії уповноваженого органу з визначення шкоди та збитків, завданих особистим селянським господарствам та/або фермерським господарствам, що зареєстровані як фізичні особи - підприємці, внаслідок збройної агресії російської федерації; про встановлення тарифу на теплову енергію; про затвердження тарифу на комунальну послугу поводження з побутовими відходами; про створення комісії з перевірки факту розміщення внутрішньо переміщених осіб на території Маньківської селищної територіальної громади; про виконання заходів щодо підготовки об’єктів соціальної сфери громади до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2023-2024 років та інші.

Найперше, після хвилини мовчання, керівники відділів та структурних підрозділів прозвітували перед присутніми про виконану роботу з початку 2023 року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Позитивний висновок членів виконкому отримав проект рішення про необхідність створення комісії уповноваженого органу з визначення шкоди та збитків, завданих особистим селянським господарствам та/або фермерським господарствам, що зареєстровані як фізичні особи-підприємці, внаслідок збройної агресії російської федерації на території Маньківської селищної територіальної громади, з яким виступила головний спеціаліст відділу будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, комунального майна Оксана ЧУДАН.

Фото без опису

Розглянувши клопотання КП «Комунальник-М», виконавчий комітет селищної ради вирішив внести зміни до рішення від 26.04.2022 № 53-22 «Про затвердження тарифу на комунальну послугу поводження з побутовими відходами, що надається КП «Комунальник-М» та затвердити для комунального підприємства «Комунальник-М» тариф на комунальну послугу поводження з побутовими відходами у розмірі 193,78 грн за 1 куб. м сміття (на 1 особу в місяць – 33,90 грн) з ПДВ, а саме: вивезення – 83,73 грн з ПДВ, захоронення – 110,05 грн з ПДВ». Про це доповіла головний спеціаліст відділу будівництва, архітектури, житлово-комунального господарств Валентина ГНЕДЮК.

Фото без опису

  Обговорили на засіданні і підтримали до розгляду питання створення комісії для проведення перевірки достовірності наведених у заяві власником жилого приміщення відомостей шляхом відвідування місця розміщення внутрішньо переміщених осіб, зокрема з метою перевірки факту такого розміщення, його безоплатності, кількості розміщених осіб та умов їх проживання, документів, що посвідчують особу, свідоцтва про народження малолітньої дитини, яка є внутрішньо переміщеною особою (у тому числі електронне відображення інформації, що міститься у таких документах), довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи.

Фото без опису

   Йшлося на виконкомі і про виконання заходів щодо підготовки КП «Комунальник-М»  та об’єктів соціальної сфери громади до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2023-2024 років, про що доповідала  Валентина ГНЕДЮК.

  На завершення засідання розглянули питання надання дозволу на прийняття в дар земельної ділянки неповнолітньою дитиною; доцільність позбавлення батьківських прав; визначення місця проживання малолітньої дитини про що присутніх проінформувала начальник служби у справах дітей Маньківської селищної ради  Оксана ПИЛЬГУН.

Фото без опису

В різному розглядалися питання видачі гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам та підготовка до опалювального сезону шкіл, дошкільних закладів, ФАПів та Будинків культури.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень