Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі електричної енергії, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 18.10.2023 11:20
Кількість переглядів: 133

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі електричної енергії, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Фото без опису

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Виконавчий комітет Маньківської селищної ради, ЄДРПОУ 04411007, юр.адреса: 20101, вул. Шевченка, 9, смт Маньківка, Уманський р-н, Черкаська область ; категорія: відповідно до ст.2 п.1 пп 1 «Закону про публічні закупівлі»: органи державної влади (орган законодавчої, органи виконавчої, судової влади), та правоохоронні органи держави, органи місцевого самоврядування, об’єднання територіальних громад.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Електрична енергія, 09310000-5-"Електрична енергія" за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

Необхідність проведення відкритих торгів ( з особливостями): закупівля за кодом ДК 021:2015 - 09310000-5- Електрична енергія ( Електрична енергія) здійснюється через запит пропозицій постачальників, відповідно до пункту 10 Особливостей здійснення поблічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України « Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» ( із змінами і доповненнями), затверджених постановою КМУ від 12.10.2022 № 1178. Необхідність проведення: забезпечення електроустановок об’єктів Маньківської селищної територіальної громади електричною енергією в період листопад-грудень 2023 року.

2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог законодавства України щодо якості подібних товарів. Постачання електроенергії ( як товару), має відповідати наступним вимогам:

  • Для забезпечення безперервного надання послуг з постачання електричної енергії Споживачу Постачальник зобов'язується здійснювати своєчасну закупівлю електричної енергії в обсягах, що за належних умов забезпечать задоволення попит}' на споживання електричної енергії Споживачем.
  • Постачальник зобов'язується забезпечити комерційну якість послуг, які надаються Споживачу, що передбачає вчасне та повне інформування Споживача про умови постачання електричної енергії, ціни на електричну енергію та вартість послуг, що надаються, надання роз’яснень положень актів чинного законодавства, якими регулюються відносини Сторін, ведення точних та прозорих розрахунків із Споживачем, а також можливість вирішення спірних питань шляхом досудового врегулювання
  • Споживач має право на отримання компенсації за недотримання показників комерційної якості надання послуг Постачальником. Постачальник зобов’язується надавати компенсацію Споживачу за недотримання показників комерційної якості надання послуг Постачальником у порядку, затвердженому Регулятором, опублікувати на своєму офіційному веб-сайті порядок надання компенсацій та їх розміри.

3. Очікувана вартість предмета закупівлі: 307 500,00 грн.( триста сім тисяч п’ятсот гривень 00 коп.) з ПДВ. Джерело фінансування – кошти бюджету Маньківської селищної територіальної громади.

4. Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість предмету закупівлі визначена за результатом моніторингу цін на ринку постачання електроенергії; враховуючи діючі тарифи та можливе підвищення тарифів до кінця року, вона передбачена фінансовим планом та річним планом закупівель на 2023 рік. При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація, що міститься в мережі інтернет у відкритому доступі, у тому числі в електронній системі Prozorro, відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275, а також моніторингом динаміки цін на офіційному веб-сайті ДП «Оператор ринку» за посиланням https://www.oree.com.ua/ в розділі «Середньозважені ціни ВДР та РДН».

.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень