Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

У фокусі служби зайнятості – співпраця з соціальними партнерами

Дата: 23.10.2023 11:54
Кількість переглядів: 153

Маньківським управлінням Уманської філії Черкаського обласного центру зайнятості ведеться активна робота із соціальними партнерами в напрямку  популяризації послуг служби зайнятості.

Фото без опису

Наприклад днями відбулось засідання «круглого столу» на тему: «Ознайомлення з активними програмами служби зайнятості». В заході взяли участь заступник ГО «Маньківська районна спілка» Святослав  Мельніченко, заступник ГО «Волонтери Маньківщини» Вікторія Щербина, керівник комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Маньківської селищної ради Юлія Золотухіна, фахівець із соціальної роботи у справах дітей, сім’ї та молоді Буцької селищної ради  Аліна Тимошенко, керівник та юрист Бюро правової допомоги Ірина  Миронюк та  Альона Чепак, а також керівник відділу з питань соціального захисту виконавчого комітету Маньківської селищної ради  Людмила Загородна.

Фото без опису

Відкрила засідання начальник управління Галина Гаврилюк, яка поінформувала присутніх про стан ринку праці в районі. Чималу увагу Галина Львівна  зосередила на грантових програмах, що впроваджуються з метою надання фінансової підтримки тим, хто прагне започаткувати власну справу або масштабувати бізнес. Начальник відділу по роботі з роботодавцями Інна Гончарук обговорила питання з надання компенсацій роботодавцям за створені робочі місця, зокрема й за працевлаштування ВПО.  Також було акцентувано увагу присутніх  про можливість видачі ваучера для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці особам, які бажають змінити фах, та ознайомлено з переліком професій і спеціальностей за якими можна отримати ваучер.

Учасники зустрічі також активно долучились до обговорення питань зайнятості внутрішньо переміщених осіб та учасників бойових дій. Вони представляли свої організації та спектр підтримки, яку вони надають вище вказаним категоріям громадян.

Фото без опису

Загалом спілкування пройшло в атмосфері конструктивного діалогу. Учасники «круглого столу»  дійшли висновку, що існуючий досвід співпраці дозволяє стабілізувати ринок праці та вирішувати проблемні питання зайнятості населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень