Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Соціально-психологічна реабілітація для наших захисників

Дата: 30.11.2023 14:23
Кількість переглядів: 76

Кімната соціально - психологічної реабілітації стає маленьким острівцем спокою та умиротворення для військових, які проходять лікування. Знайомство з хлопцями, які прибувають починається з анкетування, де вони вписують потребу в допомозі нашої громади.

Фото без опису

Наші воїни мужні, хоробрі і безстрашні, але перед юридичною стихією вони безсилі.Тож на допомогу їм приходять фахівці з правової допомоги Ірина Миронюк та Альона Щепак. Інколи така консультація триває понад годину, тому що дівчата допомагають оформити рапорти чи скласти відповідне звернення. Для роздруківки необхідних документів Леся Гаркавенко сканує,відправляє електронною поштою чи копіює те, що потрібне тут і зараз.

Перукарі Светлана Войтенко та Алла Мандра, які, чаруючи над їхніми головами і бородами, отримують в подарунок від таких серйозних і, здавалося б, неприступних хлопців, чарівну посмішку, яка свідчить, що зачіски їм подобаються. А нещодавно такий позитив отримали і бійці, які самостійно не рухаються, завдяки майстерності Світлани ВІЙТЕНКО.

Вчора до КУ "Центр надання соціальних послуг" завітала Валентина КАДЕТ зі швейного цеху "Серце на пікселі". В анкеті, заповненій хлопцями, була вказана потреба полагодити їх одяг. Хлопці подякували за оперативність та гарне відношення і отримали у відповідь теплі слова від неї.

Фото без опису

Фото без опису

Ще працівниці КУ "Центр надання соціальних послуг" роблять кисневі коктейлі, які піднімають хлопцям тонус життєвої енергії. Після отриманої порції послуг, хлопці приходять відпочити в кімнату.

Сьогодні наше завдання бути уважними слухачами, і підтримувати їх. Вони цінують те, що наша громада виявляє до них повагу, прагне підтримати їх і напам'ять про зустріч і теплий прийом вони залишають підпис на прапорі або шеврон, фото або малюнок. Наша мета - допомогти хлопцям пережити стрес війни і налаштуватися, що для нас вони Герої, а значить ми цінуємо те, що вони роблять для кожного з нас.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень