A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Народні обранці на черговій сесії внесли зміни до бюджету Маньківської селищної ради

Дата: 01.12.2023 12:31
Кількість переглядів: 125

   30 листопада 2023 року під головуванням селищного голови Валерія ІВАСЮКА відбулось пленарне засідання 36 сесії селищної ради, у якому із загальної кількості 26 взяли участь 18 депутатів. В проекті порядку денного сесії було запропоновано розглянути 80 питань. 

        На початку сесії присутні вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих Героїв, які віддали своє життя у російсько-українській війні.

  Першим питанням було розглянуто заяву депутата селищної ради про дострокове припинення його повноважень, яке народні обранці не підтримали.

    Далі начальник відділу освіти, молоді та спорту Юрій БЕЗВЕРХИЙ проінформував присутніх щодо необхідності внесення змін до рішення Маньківської селищної ради №32-8/VІІІ від 21.09.2023 «Про призначення стипендій (премій) обдарованим учням (вихованцям) та одноразових грошових винагород педагогічним працівникам за підготовку переможців». Депутати одноголосно підтримали рішення і вирішили призначити щомісячну стипендію Маньківської селищної ради вихованці Маньківської ДЮСШ Вероніці Гоменюк, за зайняте ІІ місце у чемпіонаті Черкаської області з боксу серед юніорок 2007-2008 року народження у ваговій категорії 75 кг.

Фото без опису

     Позитивного схвалення депутатів отримали зміни до бюджету Маньківської селищної ради, обумовлені у зв’язку з необхідністю розподілу обсягу коштів  з  місцевих  бюджетів; розподілу коштів від перевиконання дохідної частини бюджету селищної територіальної громади за 10 місяців 2023 року; перерозподілу  видатків у межах призначень  головних розпорядників  коштів  бюджету селищної територіальної громади та перерозподілу  коштів між кодами програмної класифікації видатків. Начальник фінансового управління Світлана САМОЙЛЕНКО зазначила, що доходи бюджету Маньківської селищної територіальної громади (далі – бюджет громади) склали у сумі 226 714 417,69 гривень, у тому числі доходи загального фонду бюджету громади – 220 803 471,69 гривня та доходи спеціального фонду  бюджету громади – 5  910  946 гривень; видатки бюджету громади у сумі 246 816 583,66 гривні, у тому числі видатки загального фонду бюджету громади – 205 760 821,57 гривня, видатки спеціального фонду бюджету громади  – 41 055 762,09 гривні; профіцит за загальним фондом бюджету громади у сумі 15 042 650,12 гривень, дефіцит за спеціальним фондом бюджету громади 35 144 816,09 гривень; оборотний залишок бюджетних коштів бюджету  громади у розмірі 3 500 000 гривень, що становить 1,7 відсотка видатків загального фонду бюджету громади; резервний фонд  бюджету громади у розмірі  300 000 гривень, що становить 0,15 відсотка видатків загального фонду  бюджету громади». Затвердити розподіл витрат бюджету громади на реалізацію місцевих/регіональних програм у сумі 82 930 651,6767 грн».

Фото без опису

   Обговорили на сесії і підтримали до розгляду питання утворення віддаленого робочого місця адміністратора відділу ЦНАП у с. Паланочка. Начальник відділу центру надання адміністративних послуг Світлана ВОЛОЩУК проінформувала присутніх, що віддалене робоче місце утворюється з метою забезпечення доступності громадян до адміністративних послуг та наголосила на необхідності затвердження переліку адміністративних послуг, які будуть надаватися даним віддаленим робочим місцем.

Фото без опису

   Також було розглянуто ряд питань, які стосувалися затвердження  фінансових планів комунальних підприємств, передачі майна з балансу виконавчого комітету Маньківської селищної ради на баланс відділу освіти, молоді та спорту, сектору культури та туризму і комунального підприємства «Комунальник-М».

Фото без опису

   Левову частку від усіх питань порядку денного склали  земельні питання. Загалом, майже всі питання порядку денного були прийняті одностайно.

Фото без опису

 

   В різному голова прозвітував про придбання автомобіля для ЗСУ та трактора для комунального підприємства «Комунальник-М». Також присутні обговорили питання реконструкції Алеї Слави загиблих Героїв нашої гомади. 

Фото без опису

  Загалом сесія селищної ради була конструктивною та плідною. Прийняті рішення та результати поіменного голосування засідання 36 сесії будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Маньківської селищної ради для ознайомлення у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень