Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

У Маньківській громаді привітали захисників із Днем Збройних Сил України

Дата: 06.12.2023 16:51
Кількість переглядів: 125

  Сьогодні, в День Збройних Сил України, в кімнаті соціально - психологічної реабілітації для військових, в неофіційній обстановці, за чаєм та кавою, працівники реабілітаційного центру створили для наших захисників справжнє свято.

Фото без опису

   На урочисте дійство до Героїв завітали очільник Маньківської громади  Валерій Івасюк, секретар ради Алла Павленко,  директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Юлія Панчук-Золотухіна, волонтери ГО «Волонтери Маньківщини» Галина Новожилова та Тетяна Костецька.

Фото без опису

  Невимушену атмосферу із патріотичними музичними вітаннями створив Юрій Москаленко, який зміг відтворити на гітарі стан, який сьогодні переживає Україна. Репертуар був підібраний ним настільки вдало, що емоції зашкалювали. В кожного хлопчини, які були присутні на цьому мініконцерті їхнє життя і пережите ними читалося в очах.

Фото без опису

   Та наше завдання було підтримати їхній моральний дух ,то ж почали з того, що до слова запросили волонтерів. Їм хлопці довіряють найбільше. Дівчата дуже гарно розповіли про свою роботу, про нашу громаду, яка з початку повномасштабного вторгнення не стояла осторонь, а працювала на потреби ЗСУ. Хлопці дякували і раділи небайдужості нашої громади.

Фото без опису

  Після до слова було запрошено голову Маньківської громади Валерія Івасюка, який подарував від імені колективу велику дерев'яну карту-пазл України, щоб кожен боєць, відвідуючи кімнату, залишав про себе на згадку позначку на карті - позивний та місце свого проживання. Валерій Аксентійович розповів хлопцям, що не бруківки ми кладемо, а виділяємо кошти на військові частини і потреби ЗСУ. Що ні одна заявка, яка була подана від воїнів, не була залишена без уваги депутатського корпусу. Хлопці були задоволені почутим, адже сьогодні кожна громада, яка себе поважає, може тільки таким успіхом хвалитися, адже Перемога України буде тоді, коли є співпраця з військовими. Валерій Аксентійович від імені громадськості подякував військовослужбовцям за захист, стійкість, незламність, героїзм та самопожертву. 

Фото без опису

  Потім слово взяла Алла Павленко, яка від імені товаровиробників привітала військових з Днем захисників та захисниць. Вона детально розповіла про діяльність наших фермерів, благодійного фонду розвитку Маньківського району, про їх постійну допомогу. Та головне подякувала, що сьогодні завдяки таким хлопцям, наші аграрії можуть обробляти поля, сіяти, збирати врожаї і допомагати рідній армії.

  На завершення наших Героїв чекав ще один сюрприз. До них завітав Святий Миколай, який побажав захисникам швидкого одужання та вручив кожному солодкий подарунок із побажанням, що обов’язково здійсниться.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Наші соколики були  вдячні за можливість відчути атмосферу любові від нашої Маньківської громади, вони раді з того, що ми їх не забуваємо, а всіляко намагаємося їх підтримувати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень