Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Відбулась робоча зустріч селищного голови Валерія Івасюка із підприємцями громади

Дата: 08.12.2023 08:40
Кількість переглядів: 76

   Вчора 07 грудня у сесійній залі Маньківської селищної ради  відбулась робоча зустріч селищного голови Валерія Івасюка з підприємцями громади. На початку зустрічі керманич громади  розповів учасникам про те, чим живе нині громада в умовах воєнного стану, а також за якими головними напрямками зараз працює орган місцевого самоврядування. А це підтримка збройних формувань, які дислокуються на території громади та за її межами.

Фото без опису

  Учасники зустрічі обговорили актуальні питання щодо добровільних внесків для потреб ЗСУ в рамках співпраці з «Благодійним фондом розвитку Маньківського району».

  Відтак у присутніх  була можливість поставити питання щодо різних аспектів підприємницької діяльності та проблем, які їх зараз найбільше хвилюють.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Валерій Аксентійович подякував місцевим підприємцям за те, що наперекір складним часам, які переживає наша держава, вони продовжують працювати, підтримуючи економіку громади та вніс пропозицію  провести подібну зустріч у форматі підприємці, товаровиробники та правління фонду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень