Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

У КУ "Центр надання соціальних послуг" відбулася акція "Привітай захисника з Миколаєм"

Дата: 08.12.2023 10:17
Кількість переглядів: 126

Багато жителів громади долучилися до акціїі - теплоту їх сердець передали хлопцям в холодні окопи. Було спаковано і передано на фронт 156 пакуночків - миколайчиків, 4 ящики передали працівнки ДСНС у волонтерський центр.

Фото без опису

Першими хто взяв участь були ДСНС-ники, які завжди попереду. Потім естафету перехопила КУ "Центр надання соціальних послуг", приніс пакунки депутат селищної ради Ігор Наумець, жителі с.Поташ Таня Гончар та Любов Сень, пенсіонери Маньківки та Дзензелівки, які є відвідувачами установи, переселенці громади з Херсонської області  - родина Запевалових, з Покровська  - родина Войтенків, з Райгородка -  родина Кубаєвичів та їх мами Іллюхіної Марії, родина Хоренків з Маріуполя, приватні підприємці Трачук Галина, Новаківська Валентина з термогрілками, Царюк Анатолій спеціально для стрілецького батальйону передав налобні фонарики.

Працівниці Центру швидко спакували пакуночки: вітальні листівки передали школярі, пенсіонери та працівники установи .Тож подарунки роз'їхалися по різних напрямках.

Ще маленька ремарочка подяки учням Маньківського навчально-виховного комплексу "Заклад загальної середньої освіти І - ІІІ ступенів - гімназія", які після проведеної ярмарки солідарності передали солодощі для військових в лікарню і в кімнату соціально - психологічної реабілітації. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень