Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

На порталі Дія оновлено послуги у сфері будівництва

Дата: 29.01.2024 11:06
Кількість переглядів: 56

Тепер через портал ДІЯ можна подати повідомлення про зміну даних чи виправлення технічної помилки у вже зареєстрованому повідомленні про початок будівельних робіт на об’єктах з незначними наслідками (СС1) (https://diia.gov.ua/services/povidomlennya-pro-pochatok-budivelnih-robit-ss1?fbclid=IwAR3RCMzLUVo8CjQ3tbkcS3-mmbh5JZVl2sUkA1GYPpMiQTOhZwkkHuZrYQk).

Фото без описуКрім цього, на порталі ДІЯ модернізували ще одну послугу - заява на надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки. Таким чином, подати заяву на видачу нових містобудівних умов та обмежень чи внести зміни або скасувати МУО стало доступно в особистому кабінеті замовника на порталі ДІЯ (https://diia.gov.ua/services/zayava-na-nadannya-mistobudivnih-umov-ta-obmezhen-zabudovi-zemelnoyi-dilyanki?fbclid=IwAR1-jn_8M63jr4MKoAnXmT0zbIn62UGgdYrFrflc8UBQQhBG8hn_vWG9ELw).

         При оновлені послуг розширили автоматичну перевірку інформації наданої замовником. Під час подання заяв більше даних будуть отримуватись автоматично з Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва. Це спростить процес заповнення документів, а також дозволить запобігти технічним помилкам під час внесення відомостей замовниками вручну. 

Модернізація послуг проведена у співпраці Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури та Міністерства цифрової трансформації за підтримки USAID / UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень