Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

В Подібній вшанували память Героя Небесної Сотні Віктора Чернеця

Дата: 19.02.2024 12:48
Кількість переглядів: 87

  На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку є і Герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя.

Фото без опису

  Із метою увічнення громадянської і національної відваги, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Віктора Чернеця - Героя Небесної Сотні сьогодні, 19 лютого  в Подібній пройшли заходи по  вшануванню пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Очільник Маньківської громади, волонтери, представники громадських організацій, підприємств, громадськість села поклали квіти до пам’ятника Герою Небесної Сотні Віктору Чернецю. Згадуючи ті трагічні події, присутні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та загиблих учасників Революції Гідності хвилиною мовчання. Богослужіння провів настоятель храму с.Мала Маньківка отець Микола.

Фото без опису

«Сьогодні ми вшановуємо відвагу, силу духу і стійкість громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи  права людини, європейське майбутнє України. 

   Саме Герої Небесної Сотні змінили свідомість мільйонів українців, дали зрозуміти, що не можна посягати на свободу людини. Героїчна Сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності. Пам’ять про них ми бережемо, тому що разом – велика сила.

   Боротьба Майдану не завершилась, сьогодні ми продовжуємо боротися з російськими окупантами, продовжуємо відстоювати свої європейські права та  цінності, ідеали свободи та  демократії, європейське майбутнє наших дітей.»  – зазначив  у своєму виступі  селищний голова Валерій Івасюк. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень