Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Дзензелівський старостинський округ отримав комп’ютерну техніку від шведсько-українського проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» для надання послуг

Дата: 23.02.2024 10:02
Кількість переглядів: 79

У рамках співпраці з шведсько-українським Проєктом PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні», Дзензелівський старостинський округ Маньківської СТГ отримав комп’ютерну техніку для надання адміністративних послуг.  Наталія Куницька, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Маньківської селищної ради, вручила допомогу Ларисі Букань,  старості округу.

Фото без опису

Висловлюємо щиру повагу та вдячність шведсько-українському Проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» за послідовне впровадження принципів, які спрямовані на покращення спроможності місцевих органів влади надавати якісні та доступні адміністративні послуги.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Марина Бобраніцька, начальниця управління системного розвитку надання адмінпослуг Міністерства цифрової трансформації України зазначила: "Спроможність старост надавати адміністративні послуги є критично важливою для забезпечення доступності послуг у віддалених населених пунктах громад. Дякую шведським партнерам за комплексну підтримку цього напрямку, яка охоплює також інституційний супровід громад та навчання старост”.

  Проєкт PROSTO працює, щоб посилити здатність місцевих органів влади надавати якісні послуги мешканцям громад України. Проєкт фінансується Урядом Швеції через Шведське агентство міжнародного розвитку Sida. 16 громад з 10 областей України отримали техніку для надання адміністративних послуг мешканцям від шведсько-українського проєкту PROSTO "Підтримка доступності послуг в Україні".

Фото без опису

Довідково!

Маньківська територіальна  громада наприкінці минулого року стала однією з 10 громад в Україні, які успішно пройшли відбір і стали учасниками даного проєкту.

2 листопада у Києві відбулася Конференція "Староста в громаді. Шляхи посилення інституційної спроможності" для старост територіальних громад-партнерок Проєкту з усієї України.  У панельній дискусії  Конференції «Роль старости у забезпеченні потреб та інтересів жителів старостинських  від Маньківської громади взяли участь  Наталія Куницька, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету та Лариса Букань староста Дзензелівського округу Маньківської СТГ.

Фото без опису

Фото без опису​​​​​​​

Минулого року між Маньківською селищною радою та проєктом PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» підписано Меморандум про співпрацю щодо покращення доступності адміністративних послуг у старостинських округах Маньківської СТГ.

Як зазначила  Наталія Куницька, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, проєкт PROSTO працює, щоб розширити можливість мешканцям громади, зокрема у віддалених населених пунктах, отримувати якісні адміністративні послуги, а також сприяє підвищенню ролі старост у громаді, врахування ними потреб і інтересів жителів старостинських округів у наданні публічних послуг. Увага з боку міжнародних інституцій і представників проєкту до проблем нашої громади дає потенціал для подальшого розвитку адміністративних послуг, спрямованого на їхню доступність кожному мешканцю громади, а отримання якісних та доступних послуг сприятиме комфортному проживанню мешканців та, в цілому, сталому і стійкому розвитку громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень