Навчання з впровадження cистеми, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів (НАССР)
Дата: 01.03.2024 08:35
Кількість переглядів: 211
У приміщенні Маньківського навчально-виховного комплексу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів–гімназія» 28 лютого 2024 року було проведено навчання щодо організації харчування та впровадження системи НАССР в закладах освіти.
Навчання провели спеціалісти Уманського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області.
До навчання, яке проходило, за трьома локаціями, були долучені керівники закладів освіти, відповідальні за впровадження системи НАССР, медичні сестри та кухарі закладів освіти.