Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Комунальники - це бійці мирного фронту

Дата: 15.03.2024 12:16
Кількість переглядів: 72

  ВОНИ НЕ ЗВИКЛІ ДО УВАГИ ТА ХВАЛЕБНИХ СЛІВ. ПРОСТО ЩОДНЯ  ЗАЙМАЮТЬСЯ СПРАВОЮ, ЯКА У ВСІХ НА ВИДУ. Перебуваючи в тіні, ці чоловіки та жінки чепурять наше селище та населені пукти усієї громади, створюючи шедеври упорядкованості і чистоти. Тим часом інші – включають і обслуговують складні механізми, подаючи у оселі воду, забирають побутове сміття, слідкують за вуличним освітлення та роблять багато іншого. Така їх праця – ну дуже потрібна громаді!

З прийдешнім святом - Днем працівників комунального господарства та побутового обслуговування населення, привітав комунальників очільник Маньківської громади  Валерій ІВАСЮК.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  • Мені завжди до душі спілкуватися з людьми, що вміють робити щось власними руками. Найлегше говорити саме з вами. Бо, виконуючи реальні справи і завдання,  ви завжди можете вплинути на результат, стаєте активним учасником його досягнення. У вас можна отримати цінну пораду і багато чому навчитися. Окрема подяка директору комунального господарства Юрію КОТУ, який «на повну» викладається, дбаючи про громаду і своїх працівників. Бажаю всім вам усіляких гараздів у житті, мирного неба над головою і Перемоги!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Кращі працівники КП «Комунальник-М» були нагороджені Почесними подяками Маньківської селищної ради та Уманської РВА за сумлінну працю, відповідальне ставлення до своїх функціональних  обов’язків, професіоналізм,  відданість справі та з нагоди професійного свята.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень