A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

На засіданні виконкому затверджені заходи з організації і проведення робіт з благоустрою території сіл Маньківської СТГ та селища Маньківка у весняний період для покращення санітарного стану

Дата: 26.03.2024 16:55
Кількість переглядів: 86

   26 березня 2024 року під головуванням очільника Маньківської громади Валерія Івасюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Маньківської селищної ради. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. У засіданні взяли участь 12 членів виконавчого комітету, керівники відділів, установ, комунальних закладів та структурних підрозділів селищної ради.

Фото без опису

    До порядку денного було включено 27 проєктів рішень, які стосувались наступних питань: надання дозволу на вирізку дерев; відзначення Міжнародного дня пам’яті Чорнобиля, організацію громадських робіт у 2024 році; вжиття заходів щодо взяття на облік безхазяйного нерухомого майна,  розташованого на території Маньківської селищної територіальної громади для  подальшого набуття права власності;  взяття на квартирний облік; надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та ін.

Фото без опису

   На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять про співвітчизників, які загинули від російської агресії.

    Далі начальник фінансового управління Світлана Самойленко ознайомила присутніх із внесеними змінами до розпису бюджету Маньківської селищної територіальної  громади на 2024 рік.

Фото без опису

   Позитивного схвалення членів виконкому отримали заходи з проведення благоустрою населених пунктів  Маньківської територіальної громади у весняний період 2024 року про які ознайомила присутніх начальник відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища виконавчого комітету Маньківської селищної ради  Тетяна Чепелянська. Зокрема, це  здійснення організації заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових відходів, прибирання та приведення в належний санітарний стан кладовищ, пам’ятних знаків та обелісків, могил загиблим воїнам Другої світової війни, дитячих та спортивних майданчиків, скверів, об’єктів масового перебування та відпочинку населення, вулиць; прибирання прибудинкових територій та їх озеленення, ремонт дитячих майданчиків та місць відпочинку мешканців багатоповерхових будинків; впорядкування в’їздів до селища Маньківка та сіл Маньківської селищної територіальної громади; ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ; проведення ямкових ремонтів дорожньо -шляхової мережі та тротуарів селища і сіл із встановленням відповідних дорожніх знаків, нанесенням дорожньої розмітки пішохідних переходів; підготовка посадкового квіткового матеріалу та клумб для висадки квітів; проведення обрізання кущів та дерев, косіння трави, прополювання газонів, квітників, вивезення сміття в паркових зонах та по центральних вулицях; провести висадку дерев; збереження освітлювальних приладів мереж вуличного освітлення та впровадження енергозберігаючих технологій і обладнання та ін.

Фото без опису

Фото без опису

    З метою виконання робіт щодо реконструкції зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення магазину «Файно маркет» по вул. Шевченка, 23 члени виконкому надали дозвіл ТОВ «Вересень плюс» на проведення земляних робіт. Після завершення робіт зобов’язали ТОВ «Вересень плюс» в найкоротші терміни відновити покриття та пошкоджені елементи благоустрою у відповідності до плану мереж.

Фото без опису

Фото без опису

   На завершення засідання розглянули питання надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; надання дозволу на дарування частини будинку, в якому зареєстровані діти; надання дозволу на укладення договору дарування земельної ділянки; призначення опіки над майном дитини-сироти, про що присутніх проінформувала начальник служби у справах дітей Маньківської селищної ради  Оксана Пильгун.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень